Ő az apám

Elérhetőség: Hamarosan érkezik
Átlagos értékelés: (1)
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 31.

“Kedvenc időtöltésem veled lenni”

"Mikor a fiam még kicsi volt, emlékszem, mennyire szeretett Apával hancúrozni - birkózás a földön, nagy ölelkezések, bohóckodás, futkározás, csúszás-mászás. Nem számított, hogyan töltötték az időt, amíg együtt voltak, nevetve, élvezve a pillanat varázsát. Évekkel később rájöttem, hogy ez az intenzív fizikai kapcsolat a kommunikáció egy erőteljes formája volt apa és fia között - amely életre szólóan megalapozta a köztük lévő bizalmat és szeretetet." - Susan Lordi, tervező.

A Willow Tree egy intim hangulatú szoborsorozat, mely a szeretet, közelség, lelki gyógyulás, bátorság és remény érzéseit közvetíti… olyan érzéseket, amelyekkel életünk során találkozunk.

10,5 cm magas

Gyártó: Willow Tree
Cikkszám: 27595
19.780 Ft
Menny.:db
Ő az apám
19.780 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"Mikor a fiam még kicsi volt, emlékszem, mennyire szeretett Apával hancúrozni - birkózás a földön, nagy ölelkezések, bohóckodás, futkározás, csúszás-mászás. Nem számított, hogyan töltötték az időt, amíg együtt voltak, nevetve, élvezve a pillanat varázsát. Évekkel később rájöttem, hogy ez az intenzív fizikai kapcsolat a kommunikáció egy erőteljes formája volt apa és fia között - amely életre szólóan megalapozta a köztük lévő bizalmat és szeretetet." - Susan Lordi, tervező.

A művész eredeti fafaragványai alapján, gyantából készülnek ezek a kézzel, ólommentes festékkel díszített termékek. Márkázott ajándékdobozban szállítjuk, mellékelve hozzá egy kártyát, amin ez olvasható: “Kedvenc időtöltésem veled lenni”

A termék nem gyermekek számára készült. Csak felnőtteknek ajánljuk.

Ő az apám termék megvásárolható a "kosárba" gomb megnyomásával 19.780 Ft-os áron.

Magasság 10,5 cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2019. 01. 03.
Nagyon nagy tetszést aratott a termék, jó minőségű, szép kivitelű és bájos.
Örülök neki, hogy rátaláltam erre az oldalra. A kiszolgálás rendkívül gyors és kedves. Mindent köszönök!