Virágos szobrok

Amennyiben gondosan válogatott és stílusos ajándékokat keresel karácsonyra, Valentin-napra, húsvétra, esetleg születésnapra vagy esküvőre, akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban szinte bármilyen eseményre és alkalomra találhatsz tökéletes és szívből jövő meglepetést. A vidámságot, illetve stílust sugárzó virágos szobrok ikonikus apróságok lehetnek, amelyek a szeretet, a hitet és a reményt sugározzák magukból. 

Ezek a kis figurák csodálatos gesztusok útján kommunikálnak a boldogságról és a vidámságról egyaránt. Az öröm szimbólumainak minden egyes darabja egy-egy jellegzetes pillanatot örökít meg. A virágos ajándékok tehát csodálatos emlékeztetőül szolgálhatnak azoknak a rokonoknak és szeretteinknek, akiknek az emlékeit biztonságban szeretnénk tartani. 

Rendezés:

Virágos szobrok 

A webshopunkból megvásárolható prémiumkategóriás szobrok és figurák mindegyike a szeretetet, a vidámságot, az örömöt és a lelki megnyugvást jelképezi. Ezekkel a felsorolt érzésekkel már mindenki találkozhatott az eddigi élete során. Az apróságok kialakítása és azok üzenete bárki számára szabadon értelmezhető, így lesznek igazán személyes meglepetések, bármilyen alkalomról is legyen szó. Hagyjuk, hogy az ajándékozott saját maga fedezhesse fel a szobor mögött rejlő üzenetet!

Virágos szobrok kínálata

A nálunk rendelhető virágos szobrok szinte bármilyen alkalomra különlegesek lehetnek. Legyen szó karácsonyról, születésnapról, nászajándékról, esetleg eljegyzési meglepetésről, bármikor szóba jöhetnek. A figurák mindegyike vidámságot, örömet és reményt sugároz, emellett pedig a béke és a lelki megnyugvás jelképei is egyben. Ezek olyan dolgok, amiket sosem felejtünk el, hiszen állandóan szem előtt vannak. 

A kínálatunkban megtalálható virágos szobrok közül nem nehéz megtalálni az adott alkalomhoz legjobban illeszkedő darabot. A legtöbb változatot maga Susan Lordi készítette el, aki egy amerikai alkotó. A művész tervezte és valósította meg az egész Willow Tree sorozatot. A hölgy elmondása szerint, olyan szobrokat szeretett volna gyártani, amelyek óvó és védelmező szellemeket szimbolizálnak. Susan Lordi a darabjait gyantából alkotta meg, amelyeket kézzel díszített ki ólommentes festékkel. 

A Willow Tree sorozat tagjai között megtalálható a “Nefelejts”, a “Virágzás”, a “Bőség” és a “Szeretettel körülvéve” című darab egyaránt. Utóbbi azt jelképezi, hogy a szeretet mindenkit körülvesz. Ha valaki a mindennapok során sok nehézséggel néz szembe, ez a figura emlékeztetheti a barátaira, a családjára, illetve arra a személyre, akitől a darabot kapta. Eszébe juttat mindenkit, aki az életben bármiben támogatja és mellette áll. Ráadásul kifejezheti egy nagyon kedves személy iránti odaadást és szeretet egyaránt. Lehet azonban egy apró meglepetés is egy virágokat kedvelő személynek. Ezt a művet sokféleképpen lehet értelmezni, amely már önmagában különlegessé teszi. 

Nem szabad azonban megfeledkezni a More Than Words gyártóról sem, amelynek “Legjobb anya” nevezetű szobra szintén a választékunkban van. Ezzel könnyedén megmutathatjuk az édesanyánknak, hogy ő a legjobb. Ez a figura egy édesanyát ábrázol, aki egy csokor piros rózsát szorít magához. Ez a figura remek választás születésnapra vagy anyák napjára egyaránt. Legyen szó bármely helyiségről a lakásban, a megajándékozott személy biztosan be tudja valahova illeszteni ezt a darabot.

Válogass tehát kedvedre a személyes, egyedi, kézzel készült és szívhez szóló ajándékok között, amelyeket szavak helyett, bármilyen ünnep alkalmával átadhatsz egy szerettednek, illetve rokonodnak vagy barátodnak.