Szerelmes ajándékok

A szerelem kifejezése nem könnyű feladat. Gondosan válogatott és egyedi, valamilyen megható ajándékot keresel szerelmed számára Valentin-napra, esetleg születésnapjára? Webáruházunkban szinte bármilyen neves alkalomra könnyedén megtalálhatod a tökéletes és szívhez szóló meglepetést.

A nálunk megvásárolható angyalok és figurák a nyugalmat, a békét és a szeretetet sugározzák magukból, amelynek köszönhetően ikonikus apróságok lehetnek a szerelmünk számára. A kis faragványok csodálatos gesztusok útján kommunikálnak a szeretetről és a boldogságról egyaránt.

Rendezés:

Ígéret

9 db raktáron
19.780 Ft

Nefelejcs

Hamarosan érkezik
12.650 Ft

Jókedv

Hamarosan érkezik
12.650 Ft

Bőség

1 db raktáron
12.650 Ft

Boldogság

2 db raktáron
15.290 Ft

Köszönöm

2 db raktáron
15.290 Ft

Csendesen

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Évforduló

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Virágzás

Hamarosan érkezik
12.650 Ft

Gyengédség

Hamarosan érkezik
17.490 Ft

Te és Én

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Bátorság

1 db raktáron
12.650 Ft

Meglepetés

4 db raktáron
12.650 Ft

Otthon

10 db raktáron
19.780 Ft

Emlékezz

2 db raktáron
12.650 Ft

Hiányzol

3 db raktáron
9.880 Ft

Közeledben

4 db raktáron
27.390 Ft

Türelem

1 db raktáron
14.990 Ft

Pillangó

3 db raktáron
19.780 Ft

Mindig

3 db raktáron
14.990 Ft
Akcióból hátralévő idő %D:%H:%M:%S

Milliónyi Szív Borospohár

3 db raktáron
9.880 Ft 6.900 Ft
-30%

Casanova Stitch

3 db raktáron
19.470 Ft 14.980 Ft
-23%

Szerelem szobrok és figurák

A párokat szimbolizáló darabok varázslatos emlékeztetőül szolgálhatnak azoknak, akiknek az emlékeit biztonságban szeretnénk tartani. A webshopunkból beszerezhető prémiumkategóriás figurák és szobrok minden egyes darabja a határtalan szeretetet, a vidámságot és persze a szoros kapcsolódást jelképezik. Ezekkel az érzésekkel nagy valószínűséggel már mindenki találkozott élete során, így senki számára nem lesz idegen az apróságoknak a jelentése. 

A termékek kialakítását és az azok által közvetített üzeneteket mindenki maga értelmezheti. Ezáltal lesznek igazán egyedi és személyes meglepetések a szerelmünk számára. Hagyjuk, hogy a párunk saját maga fedezhesse fel a figurák mögött rejlő valódi érzéseket!

Szerelem szobrok kínálata

A webáruházunkból beszerezhető szerelem szobrok választéka hatalmas, így bármilyen alkalomról is legyen szó, biztosan könnyedén találhatunk majd megfelelő darabot. Meglephetjük vele szerelmünket születésnapja alkalmából, karácsonyra, Valentin-napon vagy akár évforduló kapcsán.

Minden egyes darab határtalan szeretet, békét és nyugalmat jelképez, amely rendkívül fontos, bármilyen kapcsolatról legyen is szó. A szerelmünk sosem felejti majd el, hogy kitől kapta az adott meglepetést, hiszen mindig szem előtt tarthatja a kis szobrocskát. Elhelyezheti azt a konyhában, a hálószobában, a fürdőszobában vagy akár a nappaliban is, így mindig vele lesz. A faragványok remek választások, legyen szó a lakás bármely helyiségéről, a megajándékozott személy biztosan talál majd helyet a számára.

A kínálatunkban megtalálható szerelem szobrok közül nem lesz nehéz megtalálni az adott alkalomhoz legjobban passzoló darabot. A legtöbb figurát Susan Lordi, amerikai művész alkotta meg, aki nemcsak tervezte, hanem meg is valósította az álmát. Hozzá fűződik a nálunk is rendelhető Willow Tree szoborsorozat is. Ennek kapcsán a tervező elmondta, hogy olyan faragványokat szeretett volna gyártani, amelyek óvó és védelmező szellemeket szimbolizálnak. Susan Lordi az alkotásait gyantából készítette el, amelyeket később ólommentes festékkel, kézzel díszített ki. 

A sorozat tagjai között ott van a “Virágzás”, a “Boldogság”, a “Szabadság angyala” és a “Közeledben” nevezetű figura is. A “Közeledben” például egy fiatal párt ábrázol, akik szerelemmel és izgalommal teli, intim légkörben találnak egymásra. Ez egy érzelmes, elegáns szobor, amely gyengédséget szimbolizál. A terméket, ahogy minden Susan Lordi alkotást, márkás ajándékdobozban szállítjuk ki hozzád, amelyhez egy kis címkét is mellékelünk. 

Amennyiben a szobrot kiegészítnénk még valamilyen aprósággal, válasszunk hozzá egy “I Love You” feliratos bögrét, esetleg egy “A világ legjobb felesége/férje” szív alakú táblát. Ez még közelebb hoz majd szerelmünkhöz, hiszen előbbiből akár a reggeli kávé során is eszébe juthatunk.