Esküvői ajándékot keresel? - A legjobb helyen jársz!

Gondosan válogatott, különleges és egyedi ajándékokat és díszeket keresel esküvőre?

A webáruházunkban könnyen megtalálhatod a tökéletes ajándékot a nagy napra.

Az ünnepi figurákat természetesen nászajándékba is adhatod, hiszen egy jól eltalált üzenettel bármelyik szobrunk emlékezetes meglepetés lehet. 

A kínálatunkban számos szobor és figura közül választhatsz, amelyekből Willow Tree változatokat is a készleten tartunk. Ezek rendkívül népszerű termékek az Egyesült Államokban, hiszen Susan Lordi tervező alkotásai hihetetlenül egyediek és stílusosak. A választékban található minden egyes faragvány egy-egy jellegzetes pillanatot örökít meg.

Rendezés:

Ígéret

9 db raktáron
19.780 Ft

Nefelejcs

Hamarosan érkezik
12.650 Ft

Boldogság

2 db raktáron
15.290 Ft

Köszönöm

2 db raktáron
15.290 Ft

Évforduló

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Virágzás

Hamarosan érkezik
12.650 Ft

Gyengédség

Hamarosan érkezik
17.490 Ft

Te és Én

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Meglepetés

4 db raktáron
12.650 Ft

Bátorság

2 db raktáron
12.650 Ft

Otthon

10 db raktáron
19.780 Ft

Emlékezz

2 db raktáron
12.650 Ft

Hiányzol

3 db raktáron
9.880 Ft

Közeledben

4 db raktáron
27.390 Ft

Türelem

1 db raktáron
14.990 Ft

Mindig

3 db raktáron
14.990 Ft

Esküvő tervező 21 cm

2 db raktáron
9.790 Ft 2.900 Ft
-70%

A szobrok és figurák kínálata

A webáruházunkból megrendelhető prémiumminőségű szobrok és figurák mindegyike az örömöt, a bátorságot, a lelki megnyugvást és a szeretet jelképezi. Ezekkel az érzésekkel mindenki találkozott már az élete során, nincs ez másként egy házasodni készülő párnál sem. A díszek formája és üzenete is tágan értelmezhető, ezzel válnak igazán személyessé.

Esküvői szobrok

Az esküvői szobrok bármely esküvőre ikonikus darabok lehetnek. Az alkotások mindegyike nyugalmat és békét áraszt magából, amelyek jelképezik továbbá a másikkal való kapcsolatot, a hitet és a szeretet egyaránt. A figurák emlékeztetőül szolgálhatnak azok számára, akik az emlékeket valamilyen formában biztonságban szeretnék tartani.

A webshopunkban az érdeklődők számos szobor közül választhatják ki a megfelelő darabot. Ott van például a “Te és Én” nevet viselő változat, amely egy olyan párt formál meg, akik együtt tervezik az életüket. Legyen szó kihívásokról, örömről vagy mindennapos küzdelemről, ezeket közösen kívánják átélni. A Willow Tree szoborsorozat tagja a szeretet, a lelki gyógyulást és a bátorságot jelképezi, olyan érzéseket kíván közvetíteni, amelyekkel mindennapjaink során találkozunk. Susan Lordi tervező azt kívánta tudatni, hogy az apró dolgok a megbecsülésről szólnak, amelyek az életet érdekessé teszik. Szerette volna elérni, hogy az emberek tisztában legyenek azzal, hogy a szerelem képes újra és újra megújulni.

Amennyiben nászajándékba szeretnénk választani egy figurát vagy szobrot, abban az esetben is széles kínálatból tehetjük meg mindezt. Az ifjú párnak vásárolhatunk egy “Együtt” nevet viselő darabot, amely az egymást átkaroló ifjú párt ábrázolja. A dobozban egy kártyát is találunk mellé az alábbi üzenettel: Annak, aki megtalálta igaz társát a szerelemben és az életben.

Testvérként remek döntés lehet egy “Nővérem, barátnőm” darab is, amely a hosszan tartó barátságot és szeretetet szimbolizálja. A “Hárman vagyunk” faragvány pedig gyermekes párok esetében lehet kitűnő választás.

Ha igazán egyediek szeretnénk lenni, akkor meglephetjük az ifjú párt egy “Türelem” szobrocskával is. Ezzel a darabbal a tervező azt szerette volna elérni, hogy ne felejtsünk el néha időt szánni arra, hogy minden egyes pillanatot kiélvezzünk. Ne felejtsünk el türelmesnek lenni a másikkal, hiszen ez a hosszú távú kapcsolat egyik kulcsa. Mindig lesznek nehéz időszakok, amelyeket át kell vészelni, de ezt csak türelemmel tehetjük meg.

Tortadísz gyanánt beszerezhetünk egy “Együtt” változatot is. Ez nemcsak dísz, hanem ajándék is, hiszen a pár nyugodtan elteheti és hazaviheti az otthonába. A szobor szimbolizálja a hűséget és a szeretetet az életben. A Willow Tree tortadísz nagyon romantikus emléktárgy az esküvőkre. A stabilitást a faragott virágok adják, a szépséget pedig a kézi készítésű figurák testesítik meg.

Az “Örök szerelem” nevet viselő darabunk pedig a More Than Words csodálatos figurája, amely egy karöltve sétáló szerelmes párt formál meg. Az egyedi tapintású és élénk színekkel rendelkező faragvány az igaz szerelmet jelképezi. A márka mutatós darabjait egyedi ajándékdobozban szállítjuk házhoz.