Je t'aime (Szeretlek)

Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. június 25.

"Mikor a 'Je t'aime' szeretetről szóló szobrát formáztam, különleges, titokzatos stílussal akartam felruházni... egyfajta kifinomultságot, eleganciát akartam adni neki... A ruha egész felszínét borító minták a 'Je t'aime'-t a sorozat egyedi darabjává teszik. Bár a francia kultúra ihlette, a 'Je t'aime' egy egész világra vonatkozó darab. Az alkotás mottója magába foglalja az érzelmek univerzális voltát és egyben személyességét." - Susan Lordi, tervező.

A Willow Tree egy intim hangulatú szoborsorozat, mely a szeretet, közelség, lelki gyógyulás, bátorság és remény érzéseit közvetíti… olyan érzéseket, amelyekkel életünk során találkozunk.

21 cm magas.

Gyártó: Willow Tree
Cikkszám: 26231
19.780 Ft
Menny.:db
Je t'aime (Szeretlek)
19.780 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

"A lányom Franciaországban lakik, így jó néhányszor megfordultam ott az elmúlt pár évben. Tetszik az ottani művészet és építészet, a bámulatosan szép vidéki táj, a nyelv... Valóban nagyon romantikus kultúra. Mikor a 'Je t'aime' szeretetről szóló szobrát formáztam, különleges, titokzatos stílussal akartam felruházni... egyfajta kifinomultságot, eleganciát akartam adni neki... A ruha egész felszínét borító minták a 'Je t'aime'-t a sorozat egyedi darabjává teszik. Bár a francia kultúra ihlette, a 'Je t'aime' egy egész világra vonatkozó darab. Az alkotás mottója magába foglalja az érzelmek univerzális voltát és egyben személyességét." - Susan Lordi, tervező.

A művész eredeti fafaragványai alapján, gyantából készülnek ezek a kézzel, ólommentes festékkel díszített termékek. Márkázott ajándékdobozban szállítjuk, mellékelve hozzá egy kártyát, amin ez olvasható: “Bármilyen nyelven, de téged szeretlek”

A termék nem gyermekek számára készült. Csak felnőtteknek ajánljuk.

Je t'aime (Szeretlek) termék megvásárolható a "kosárba" gomb megnyomásával 19.780 Ft-os áron.

Magasság 21 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Sok szeretettel

1 db raktáron
12.650 Ft

Mindörökké

3 db raktáron
19.780 Ft

Szeretettel

2 db raktáron
12.650 Ft

Te és Én

2 db raktáron
19.780 Ft

Örökké emlékezz

2 db raktáron
17.400 Ft

Ketten együtt - Willow Tree

1 db raktáron
12.650 Ft