Életünk értelmei, a gyerekeink

Életünk értelmei, a gyerekeink.

Gondosan válogatott, stílusos és egyben megható meglepetést keresel egy gyermek számára? Webáruházunkban szinte bármilyen alkalomra könnyedén találhatsz tökéletes és szívhez szóló ajándékot, amelyet akár szavak nélkül is átadhatsz gyerekek számára. A megvásárolható figurák a harmóniát, a szoros köteléket és a békét sugározzák magukból. 

A kis faragványok csodálatos gesztusok útján kommunikálnak a családról és az összetartozásról egyaránt. Az anya és gyerekek közötti kapcsolat szétválaszthatatlan, így a szobrok csodálatos emlékeztetők bárki számára. 

 

Rendezés:

Nagypapa

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Csendesen

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Őrangyal

2 db raktáron
19.780 Ft

Új élet

1 db raktáron
19.780 Ft

Lányaim

2 db raktáron
23.980 Ft

Ő az apám

Hamarosan érkezik
19.780 Ft

Nagymama

2 db raktáron
19.780 Ft

Otthon

10 db raktáron
19.780 Ft

Fivérek

1 db raktáron
12.660 Ft

Angyalom

1 db raktáron
17.490 Ft

Pillangó

3 db raktáron
19.780 Ft
Akcióból hátralévő idő %D:%H:%M:%S

Csendes Erő Emlékdoboz - Willow Tree

4 db raktáron
15.290 Ft 10.703 Ft
-30%

Szobrok és figurák gyerekeknek / gyerekekről

A gyerekeknek a szobrok és figurák varázslatos emlékeztetőül szolgálhatnak, hiszen olyan apróságok, amelyek ikonikus meglepetések lehetnek számukra. A webáruházunkból is beszerezhető prémiumkategóriás ajándékok minden egyes darabja a kapcsolatokat, a szeretetet és a békét, illetve a nyugalmat jelképezik. Ezekkel az érzésekkel biztosan mindenki találkozott már az élete során, ha más nem, a szülei kapcsán. Éppen ezért a család szobrok jelentése senki számára nem lesznek ismeretlenek. 

A kis faragványok tervezése során figyeltek arra, hogy az általuk közvetített üzenetek bárki számára kötetlenül értelmezhetőek legyenek, mindegy, hogy milyen életszakaszban is vagyunk éppen. Ezáltal lesznek rendkívül személyes meglepetések. 

Hagyjuk, hogy a gyerkőc saját maga fedezhesse fel a szobrok mögött rejlő üzeneteket és érzéseket egyaránt. 

A gyerekeknek / gyerekekről való faragványok kínálata

A webshopunkból megrendelhető gyerekeknek készült figurák kínálata rendkívül széles, így bármilyen alkalomról is legyen szó, biztosan találunk majd tökéletes darabot. Meglephetjük vele a lurkókat, akik idővel egyre közelebb jutnak majd a szobrok jelentéséhez. Jó ajándéknak bizonyulhat bármilyen alkalomra, hiszen biztosan mosoly tölti majd el az arcukat minden alkalommal, amikor csak meglátják az apróságot.

A figurák mindegyike az összetartozást, a szoros kapcsolatokat, a szeretetet és a határtalan békét jelképezi. A megajándékozott gyermek sosem felejti majd el, hogy kitől is kapta az apróságot, hiszen mindig szem előtt tarthatja azt. Beteheti a szobájába, az éjjeli szekrényre, a komódra vagy akár az íróasztalra is. A faragványok remek választások, legyen szó bármelyik pontjáról is a helyiségnek, hiszen szinte bárhová beilleszthetőek. 

A kínálatunkban szereplő figurák között nem nehéz megtalálni az illetőhöz legjobban passzoló terméket. A legtöbb változatot egy amerikai művész, Susan Lordi alkotta meg. A kreatív hölgy nevéhez fűződnek azok a Willow Tree szobrok, amelyeket nálunk is beszerezhetsz. Ő tervezte és formálta meg a szoborsorozat minden egyes darabját. Ide tartozik például a “Három Nővér”, a “Bölcsesség”, illetve a “Fivér és Nővér” faragvány is. A művész az elmondása szerint olyan műveket kívánt megalkotni, amelyek védelmező és óvó szellemeket szimbolizálnak. Az említett termékeket gyantából készítette el, amelyeket végül ólommentes festékkel, kézzel díszített ki.

A “Boldog gyermek” a “Rózsa a Kertemben” szoborkollekció egyik darabja. Ennek és a további öt figurának a címei olyan általános személyiségjegyek, amelyeket a gyermekeknek is kívánunk. Ezeket egymással párosítva egyedi családi kompozíció alkotható meg. 

Választékunkban azonban nemcsak figurák kaptak helyet, hanem Something Different táblák is. A gyermekek számára például vásárolhatunk “Pszt… Alszik a Baba” feliratú változatot, amely remek dísze lehet a babaszoba ajtajának. Hát nem aranyos?