Willow Tree szobrok webáruháza - Willow Tree

Gondosan válogatott, egyedi és stílusos ajándékkal lepnéd meg egy szerettedet? A webáruházunkban szinte bármilyen alkalomra könnyedén vásárolhatsz szívhez szóló apróságot, amelyet akár szavak nélkül is átadhatsz szerelmed, édesanyád, testvéred vagy éppen egy barátod számára. A rendelhető alkotások között megtalálhatod a Willow Tree szoborsorozat tagjait is. 

A Willow Tree® figurák 2020-ban ünnepelték 20. évfordulójukat, melyek továbbra is az egyik legnépszerűbb ajándékválasztás Amerikában, az Egyesült Királyságban és az egész világon és amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Magyarországon is.

 

Susan Lordi művész minden szobor eredetijét fűzfából faragja. A család és a barátok mintaként szolgálnak A művész megpróbál megragadni egy-egy különleges pillanatot az időben vagy kifejezni egy érzést. A szobrok az eredeti faragványok mintájára műgyantából készülnek, melyeket egyedileg, kézzel festenek. Puha, lágy színek, faragott és fém díszek, valamint a természet reprezentatív ikonjai jelképezik Susan Lordi munkáját.

 

A formák folyamatosan fejlődnek, melyekkel a számunkra oly fontos érzelmeket egyszerű és tiszta gesztusokkal adja vissza nekünk. Ezek a művészeti formák gyönyörűen kifejezik a szeretetet, a közelséget, a gyógyulást, a bátorságot, a reményt ...  életünk legfontosabb érzelmeit.

 

A Willow Tree nevet úgy választották meg, hogy szimbolizálja a gesztusosokat és kifejezésüket. A figurák oszlopos kialakításúak, mint egy fa, és gyakran társulnak hozzájuk természetes tárgyak vagy állatok, az emberi erények és tulajdonságok metaforájaként ...

A rozmaring az emlékezésre, a madár a gyógyulásra, a virágok a szépségre asszociálnak.  

A szobrokat úgy felületkezelik, hogy eleganciát, egyszerűséget, békességet és derűt sugalljanak.

A figurák testmozdulataikon keresztül mutatják ki érzéseiket ... a fej megdöntése, a kezek elhelyezése, a test megfordulása.

 

Az érzelmeket a nézőre bízza a művész, hogy észre vehesse benne azt, ami személyessé teszi számára.

 

„A fűzfa nem feltétlenül hasonlatosság, ez az érzelmek közvetítésének módja ... emlékeztetni valakit, akit közel akarunk tartani, vagy egy emlék, amelyet meg akarunk érinteni.

Remélem, hogy az emberek felismerik a figurákban szeretteik finom kifejezéseit vagy gesztusait és ki tudják választani a számukra egyedülállóan értékes darabokat.” Susan Lordi

 

© 1999–2021 DEMDACO © 1999–2021 Susan Lordi

Rendezés:

Ígéret

12 db raktáron
19.780 Ft

Köszönöm

5 db raktáron
15.290 Ft

Szeretettel

2 db raktáron
12.650 Ft

Bőség

5 db raktáron
12.650 Ft

Jókedv

6 db raktáron
12.650 Ft

Virágzás

3 db raktáron
12.650 Ft

Lányaim

2 db raktáron
23.980 Ft

Új élet

1 db raktáron
19.780 Ft

Boldogság

3 db raktáron
15.290 Ft

Hála

1 db raktáron
19.780 Ft

Őrangyal

3 db raktáron
19.780 Ft

Otthon

7 db raktáron
19.780 Ft

Te és Én

2 db raktáron
19.780 Ft

Közeledben

5 db raktáron
27.390 Ft

Meglepetés

3 db raktáron
12.650 Ft

Nagymama

2 db raktáron
19.780 Ft

Nagypapa

2 db raktáron
19.780 Ft

Angyalom

3 db raktáron
17.490 Ft

Bátorság

2 db raktáron
12.650 Ft

Emlékezz

2 db raktáron
12.650 Ft

Türelem

2 db raktáron
14.990 Ft

Pillangó

1 db raktáron
19.780 Ft

Fivérek

3 db raktáron
12.660 Ft

Remény

2 db raktáron
9.880 Ft

Hiányzol

3 db raktáron
9.880 Ft

Csak Neked

3 db raktáron
12.650 Ft

Mindig

3 db raktáron
14.990 Ft

Anya lánya

4 db raktáron
19.780 Ft

Kívánság

2 db raktáron
19.780 Ft

Willow Tree szoborsorozat

Bármely szerettünk számára varázslatos emlékeztető lehet egy Willow Tree szobor, hiszen ez egy ikonikus meglepetés. A webshopunkból is megvásárolható prémiumkategóriás termékeket választhatod édesanyád, édesapád, nagyszüleid, testvéred, szerelmed, esetleg barátaid számára egyaránt.

A minőségi figurák minden egyes darabja a nyugalmat, az összetartozást, a szeretet és a kapcsolatokat jelképezi. Ezekkel az érzésekkel már mindenki találkozott az élete során. Éppen ezért a szobrok és a figurák kínálata rendkívül széles. 

 

A Willow Tree figurák kínálata

A nálunk megrendelhető faragványok remek meglepetések lehetnek bárki számára. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, évfordulóról, névnapról vagy éppen húsvétról egyaránt. A termékeket férfiak és nők ugyanúgy örömmel fogadják, mint a gyermekek vagy éppen az idősebb korosztály tagjai. 

A szoborsorozat termékeit egy amerikai művész, Susan Lordi alkotta meg. A hölgy álmodta és tervezte meg az összes darabot, amelyek a kínálatunkban szerepelnek. A Willow Tree egy rendkívül intim hangulatú sorozat, amely a közelség, a lelki gyógyulás, a bátorság és a remény érzéseit közvetítik a másik számára.

A faragványok gyantából, kézzel készülnek, amelyeket Susan Lordi ólommentes festékkel díszít ki. A csomagokat márkázott ajándékdobozban szállítjuk házhoz, amikhez egy-egy kisebb kártyát is mellékelünk. 

Az “Ajándékunk” nevet viselő szobor például remek választás egy újszülött érkezése alkalmából. Egy baba érkezése során kezdjük igazán megérteni, hogy milyen felemelő is egy családnak lenni és összetartozni valakikkel. Mivel ez egy új és csodálatos dolog kezdete, amely már önmagában is egy gyönyörű ajándék, így érdemes megemlékezni erről a pillanatról. Ebben nyújt segítséget ez az apró kis figura, amit a ház bármely pontjára elhelyezhetünk.

A “Kedvesség” faragvány egy kislányt ábrázol, aki a kezében egy kiscicát tart. A művésznő a szoborral szerette volna szemléltetni, hogy a kedvesség egy olyan erény, amely olyan és annyi jutalmat ad számunkra, amire csak vágyunk. A kisállat, amit a gyermek az ölében tart, metaforikus is lehet, de jelképezheti egyszerűen az állatokkal való szerető kapcsolatot is. 

Szintén meghitt apróság a “Nagymamámmal” nevet kapó figura is, amellyel elmondhatjuk, hogy milyen nagy ajándék is a nagyival töltött idő. Az alkotó ezt a darabot a mamájának készítette, hiszen sokszor volt nála, amikor hallgatta a régi idők meséit. Susan úgy gondolja, hogy csak azoktól lehet igazán sokat tanulni, akik előttünk érkeztek a földre, így segíthetnek megtalálni az utat számunkra is. 

Érdemes tehát körbenézni a választékunkban, ha ajándékot keresel nagymamád, testvéred, szüleid, esetleg egy barátod számára!