Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ár:
12.900 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-07
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ez az ikonikus, békét és derűt sugárzó figura a lelki gyógyulás, vigasz, remény és nosztalgia érzéseire emlékeztet. "A szobor egy koszorút tartó lányt ábrázol, de egy családi összejövetelt is jelképezhet. A magnólia széles, fénylő leveleiből font koszorú egyaránt fejezhet ki vendégszeretetet vagy elismerést." - Susan Lordi. A művész eredeti fafaragványai alapján, gyantából készülnek ezek a kézzel, ólommentes festékkel díszített termékek. Márkás ajándékdobozban szállítjuk, mellékelve hozzá egy címkét, amin ez olvasható: "Légy áldott!"

A Willow Tree egy intim hangulatú szoborsorozat, mely a szeretet, közelség, lelki gyógyulás, bátorság és remény érzéseit közvetíti… olyan érzéseket, amelyekkel életünk során találkozunk.

Gyártó: Willow Tree
Cikkszám: 27603

Leírás és Paraméterek

Ez az ikonikus, békét és derűt sugárzó figura a lelki gyógyulás, vigasz, remény és nosztalgia érzéseire emlékeztet. "A szobor egy koszorút tartó lányt ábrázol, de egy családi összejövetelt is jelképezhet. A magnólia széles, fénylő leveleiből font koszorú egyaránt fejezhet ki vendégszeretetet vagy elismerést." - Susan Lordi. A művész eredeti fafaragványai alapján, gyantából készülnek ezek a kézzel, ólommentes festékkel díszített termékek. Márkás ajándékdobozban szállítjuk, mellékelve hozzá egy címkét, amin ez olvasható: "Légy áldott!" A termék nem gyermekek számára készült. Csak felnőtteknek ajánljuk.

Magnólia termék megvásárolható a "kosárba" gomb megnyomásával 12.900 Ft-os áron.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés