Három nővér

Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: (1)
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.

“Éveken át, nevetve és sírva együtt, egymásból erőt merítünk.”

“Két nővéremmel - amióta az eszemet tudom, mi hárman mindig is össze voltunk kötve. Bármilyen messze is vagyunk egymástól, mindig úgy érzem, mintha itt lennének mellettem… Tudom, hogy bármikor számíthatok a nővéreimre és barátnőimre, ha valami támaszra van szükségem… vagy éppen egy kis jókedvre.” - Susan Lordi, tevező

A Willow Tree egy intim hangulatú szoborsorozat, mely a szeretet, közelség, lelki gyógyulás, bátorság és remény érzéseit közvetíti… olyan érzéseket, amelyekkel életünk során találkozunk.

24 cm magas

Gyártó: Willow Tree
Cikkszám: 27368
49.480 Ft
Menny.:db
Három nővér
49.480 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Signature Collection a Willow Tree 15. évfordulója alkalmából készült, és három hasonló felépítésű, jellegzetes színű és tapintású darabból áll.

Ezek az emberalakok magasabbak, mint a többi Willow Tree-s figura, oszloposabb formájúak, valamint különböznek kék átmenetes, arannyal pöttyözött design-jukban is.

“Két nővéremmel - amióta az eszemet tudom, mi hárman mindig is össze voltunk kötve. Bármilyen messze is vagyunk egymástól, mindig úgy érzem, mintha itt lennének mellettem… Tudom, hogy bármikor számíthatok a nővéreimre és barátnőimre, ha valami támaszra van szükségem… vagy éppen egy kis jókedvre.” - Susan Lordi, tevező

A művész eredeti fafaragványai alapján, gyantából készülnek ezek a kézzel, ólommentes festékkel díszített termékek. Ünnepi, márkázott ajándékdobozban szállítjuk, mellékelve hozzá egy kártyát, amin ez olvasható: “Éveken át, nevetve és sírva együtt, egymásból erőt merítünk.”

A termék nem gyermekek számára készült. Csak felnőtteknek ajánljuk.

Három nővér termék megvásárolható a "kosárba" gomb megnyomásával 49.480 Ft-os áron.

Magasság 24 cm

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2018. 09. 23.
Hárman vagyunk nővérek, így nem volt kérdés az idei anyaknapi ajándék Édesanyánknak

Anya és fia

1 db raktáron
19.780 Ft

Védd és Szeresd / anya-lánya

1 db raktáron
19.780 Ft

Szeretlek, Anya! Willow Tree

1 db raktáron
19.780 Ft

Anyai Szentély Willow Tree

2 db raktáron
17.490 Ft

Anya lánya

4 db raktáron
19.780 Ft