Újszülött

Egy újszülött érkezése semmihez nem fogható öröm. Tedd emlékezetessé a pillanatot, mondd el Willow Tree szobrokkal az örömhírt párodnak, szüleidnek, a nagyobb testvérnek.

Gondosan válogatott, megható és stílusos meglepetést keresel egy újszülött, esetleg édesanyja számára? Webáruházunkban szinte bármilyen alkalomra egyszerűen megtalálod a tökéletes és szívhez szóló ajándékot. A megvásárolható angyalok a nyugalmat, a harmóniát és a békét, illetve természetesen a szeretet sugározzák magukból. Ennek köszönhetően ikonikus apróságok lehetnek születés alkalmával. 

A kis faragványok csodálatos gesztusok útján kommunikálnak a családról és az összetartozásról egyaránt. Az anya és gyermeke közötti kapcsolat szétválaszthatatlan, így csodálatos emlékeztetők bárki számára. 

Rendezés:

Újszülött meglepetések

Az újszülött szobrok varázslatos emlékeztetőül szolgálhatnak azoknak a kismamáknak, akiknek a gyermeke éppen most született meg. A webshopunkból beszerezhető prémiumkategóriás figurák és szobrok minden egyes darabja az összetartozást, a szeretet és a kapcsolatokat jelképezi. Ezekkel az érzésekkel már biztosan mindenki találkozott az élete során, ha más nem, a szülei kapcsán, így a család szobrok jelentése senki számára nem lesznek ismeretlenek.

A faragványok kialakítása, illetve az azok által közvetített üzenetek bárki számára kötetlenül értelmezhetőek, mindegy, hogy milyen életszakaszban is vagyunk éppen. Ezáltal lesznek igazán személyes meglepetések.

Hagyjuk, hogy a szerettünk saját maga fedezhesse fel a szobor mögött rejlő üzenetet és érzéseket!

Újszülött szobrok kínálata

A webáruházunkból megrendelhető újszülött szobrok kínálata rendkívül széles, így bármilyen alkalomról is legyen szó, biztosan mindenki talál megfelelő darabot. Meglephetjük vele az újszülöttet, aki majd ahogy felnő, eszébe jut majd, hogy kitől is kapta a faragványt. Jó ajándék lehet továbbá a kismama számára is, akinek az arcát mosoly tölti el minden alkalommal, amikor csak meglátja az apróságot. 

A szobrok mindegyike a szeretetet, az összetartozást, a kapcsolatokat és persze a határtalan szeretetet jelképezi. A megajándékozott személy sosem felejti majd el, hogy kitől is kapta a figurát, hiszen mindig szem előtt tarthatja. Berakható a gyerekszobába, de remek kiegészítője lehet a nappalinak, esetleg az előszobának egyaránt. A faragványok remek választások, legyen szó bármilyen helyiségről a lakásban, hiszen szinte bárhová beilleszthetőek ezek a kis apróságok. 

A kínálatunkban szereplő újszülött szobrok közül nem nehéz megtalálni az adott személyhez legjobban passzoló darabot. A legtöbb változatot maga Susan Lordi alkotta meg, aki egy amerikai szobrász. A kreatív alkotó nevéhez fűződik a nálunk is beszerezhető Willow Tree termékek mindegyike. Ő tervezte és valósította meg az “Újszülött” figurákat, amelyből kék és rózsaszín is választható. Elmondása szerint ugyanis olyan műveket szeretett volna készíteni, amelyek óvó és védelmező szellemeket szimbolizálnak. A fent említett darab mellett mindegyiket gyantából gyártotta, amiket végül kézzel díszített ki ólommentes festékkel. 

Ne feledkezzünk meg az “Újszülött” nevezetű termékről sem, amely egy lufikkal tűzdelt kis csoda. Ezzel nyugodtan megünnepelhető a baba születése. A darab a More Than Words gyártó kreálmánya, amely egy kisbabát ábrázol egy kis kosárban, amelyre rózsaszín ballonokat kötöttek. A figura méltó apróság egy új jövevény érkezése alkalmával, amely színének köszönhetően bármilyen szobába nagyszerűen mutathat. 

A választékunkban nemcsak figurák, hanem táblák is megtalálhatóak. A babaváró visszaszámláló például nagyon aranyos meglepetés lehet egy babaváróra, esetleg más nagyobb alkalommal. A “Pszt… Alszik a baba” pedig tökéletes tábla lehet a gyerkőc szobájának ajtajára. Kell ennél több?