Anyák napjára

Gondosan válogatott és stílusos, megható ajándékot szeretnél anyák napjára, édesanyád születésnapjára, névnapjára vagy éppen egy családi ünnepre? Webáruházunkban szinte bármelyik alkalomra könnyedén megtalálod a tökéletes és szívhez szóló ajándékot. Az angyalok a békét, nyugalmat és persze a szeretet sugározzák magukból, amelynek köszönhetően ikonikus apróságok lehetnek a szüleink számára.

A kis faragványok csodálatos gesztusok útján kommunikálnak az örömről, a szeretetről és a boldogságról egyaránt. Az anya és gyermek szobrok varázslatos emlékeztetőül szolgálhatnak azoknak a szüleinknek, akiknek az emlékeit biztonságban szeretnénk tartani. 

Rendezés:

Köszönöm

5 db raktáron
15.290 Ft

Szeretettel

2 db raktáron
12.650 Ft

Bőség

5 db raktáron
12.650 Ft

Jókedv

6 db raktáron
12.650 Ft

Új élet

1 db raktáron
19.780 Ft

Boldogság

3 db raktáron
15.290 Ft

Hála

1 db raktáron
19.780 Ft

Őrangyal

3 db raktáron
19.780 Ft

Otthon

7 db raktáron
19.780 Ft

Nagymama

2 db raktáron
19.780 Ft

Angyalom

3 db raktáron
17.490 Ft

Emlékezz

2 db raktáron
12.650 Ft

Türelem

2 db raktáron
14.990 Ft

Fivérek

3 db raktáron
12.660 Ft

Hiányzol

3 db raktáron
9.880 Ft

Mindig

3 db raktáron
14.990 Ft

Anya lánya

4 db raktáron
19.780 Ft

Kívánság

2 db raktáron
19.780 Ft

Figurák és szobrok

A webáruházunkból beszerezhető prémiumkategóriás figurák és szobrok minden egyes darabja az örömöt, a határtalan szeretetet, vidámságot és lelki megnyugvást jelképezi. Az előbb említett érzésekkel valószínűleg már mindenki találkozott az élete során, így senki számára nem lesz idegen a szobrok jelentése. A faragványok kialakítása és az azok által közvetített üzenetek bárki számára kötetlenül értelmezhetőek, így lesznek igazán személyes ajándékok az édesanyák számára. Hagyjuk, hogy a szerettünk saját maga fedezhesse fel a szobor mögött rejlő érzéseket és üzenetet! 

Anyák napi ajándék

A webshopunkból megvásárolható anya és gyermek szobrok kínálata rendkívül széles, így bármilyen alkalomról is legyen szó, biztosan találunk megfelelő darabot az édesanyánk számára. Meglephetjük vele anyák napjára, születésnapján vagy akár egyéb családi ünnepen is, hiszen biztosan örömmel fogadja az apróságok egyikét. 

A figurák mindegyike reményt, határtalan szeretetet, békét és lelki megnyugvást jelképez. Sosem felejti majd el, hogy kitől kapta az adott ajándékot, hiszen mindig szem előtt tarthatja. Teheti azt a konyhába, a nappaliba, de akár a hálószobába is az éjjeli szekrényre, így mindig vele lesz. A figurák remek választások, legyen szó bármely helységről a lakásban, a megajándékozott személy biztosan be tudja illeszteni valahova az adott darabot. 

A kínálatunkban megtalálható anya és gyermek szobrok közül nem nehéz megtalálni az adott alkalomhoz legjobban passzoló darabot. A legtöbb faragványt maga Susan Lordi alkotta meg, aki egy amerikai művész. A hölgy tervezte és valósította meg a nálunk is kapható Willow Tree sorozatot. Elmondása szerint, olyan figurákat szeretett volna készíteni, amelyek védelmező és óvó szellemeket szimbolizálnak. Susan Lordi szobrait gyantából formázta meg, amelyeket később kézzel díszített ki ólommentes festékkel.