Család

Gondosan válogatott és egyedi ajándékot keresel egy családtagod számára születésnapra vagy valamilyen ünnepre? Webshopunkban minden alkalomra találsz tökéletes meglepetést, hiszen kínálatunk rendkívül széles. A legkedveltebb termékeink között megtalálhatóak a különböző jelentéssel bíró figurák és szobrok, de választhatsz egyet a borospoharaink vagy bögréink közül is.

A faragványok egy részét Susan Lordi, amerikai tervező alkotta meg. A Willow Tree szoborsorozat tagjai rendkívül stílusos meglepetések lehetnek szeretted számára. A választékban megtalálható minden egyes termék egy-egy jellegzetes pillanatot örökít meg.

Rendezés:

A szobrok és figurák kínálata 

A webáruházunkban kapható szobrok és figurák mindegyike prémiumminőségű. A termékek a lelki megnyugvás és a bátorság mellett a határtalan szeretetet és boldogságot közvetítik. Ezek mind-mind olyan érzések, amelyekkel mindenki találkozott már az élete során. Az alkotások üzenete és formája is szabadon értelmezhető, így válnak igazán személyessé, akár születésnapra, akár karácsonyra választjuk. Nyugodtan hagyjuk, hogy a megajándékozott családtagunk maga fedezze fel a figurák mögött rejlő üzeneteket!

Nálunk számos fajta szobor közül választhatod ki a megfelelő darabot. Többek között ott van a “Bőség”, a “Törődés angyala” vagy éppen az “Ő az apám” nevet viselő figura. Ezek mindegyike a Willow Tree szoborsorozat tagjai, amelyeket egytől-egyig Susan Lordi amerikai tervező álmodott és alkotott meg. Utóbbi esetében a művész célja, hogy bizalmat és szeretetet sugározzon apa és fia számára.

Az intim hangulatú darabok közül megrendelhető továbbá a “Védd és szeresd” anya-lánya figura is. Hasonlóan az édesapás változathoz, ez is a szülő és gyermeke közötti kapcsolatra utal. Ez egy nagyon érzékeny és törékeny időszak, de kiváló választás egyben az elengedés és a feltörekvő függetlenség támogatásának idejére is. 

A Disney szobrok pedig remek ajándékok lehetnek gyermekes családok számára. A termékeket márkázott ajándékdobozban szállítjuk házhoz. Mivel a figurákat egyesével és kézzel készítették, így kisebb különbségek lehetnek közöttük. Britto kollekciójának alkotásai között megtalálhatod az összes kedvenc Disney szereplődet. Legyen szó Fülesről, Figaro macskáról vagy éppen Minnie egérről. Előbbi például egy gyantából formázott faragvány, amely kirobbanó színei miatt egy igazán vidám darab lehet bárki gyűjteményébe. 

További egyedi meglepetések családok számára

Kisgyermekes családba választhatsz a babaváró termékeink közül is. A Something Different gyártmánya a visszaszámláló tábla, amely egy írható, csillag alakú termék. Ide jegyezhető fel a hetek száma a baba megérkezéséig. A dekorációra elhelyeztek egy felfüggesztésre is használható zsineget, az alján pedig a kréta tárolásához egy szaténfület találhatsz.

Egy nagy Disney rajongó számára kiváló választás lehet továbbá egy Micimackós kerámiabögre is. A 295 ml-es kapacitással rendelkező, mosógépben is mosható darab akár mikrohullámú sütőben is bátran használható. A boldog mackó színes pillangókkal és virágokkal lett körülvéve. Az egyedien kivágott formától és domborművektől a tárgy egy igazán csodás alkotás, amellyel bármilyen gyermeki énnel megáldott családtagot megajándékozhatsz.

Férj vagy feleség számára pedig ott vannak az egyedi tervezésű táblák is. A “Világ legjobb felesége/férje” feliratú termékeket szintén a Something Different gyártó készíti. A kis fából készült szíveket szinte bármilyen alkalomra odaadhatod a kedvesednek. A meglepetéssel biztosan nem lőhetsz mellé, hiszen egy rendkívül egyszerű, mégis egyedi darab. A ház bármely pontján felakaszthatja, hiszen stílusa letisztult és könnyed.