Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Férfiaknak

Ön itt jár: Kezdőlap >

Férfiaknak

Gondosan válogatott, egyedi és stílusos ajándékot szeretnél vásárolni egy férfi szeretted számára?

Webáruházunkban szinte bármilyen alkalomra könnyedén találhatsz tökéletes és szívhez szóló ajándékot, amelyet akár szavak nélkül is átadhatsz szerelmed, édesapád, esetleg nagypapád számára. A megvásárolható termékek között találsz egyedi figurákat, szobrokat vagy olyan hasznos, praktikus eszközöket, mint pl. egy kerékpáros szerszámkészlet. 

A kis apróságok csodálatos gesztusok útján kommunikálnak a szeretetről és az összetartozásról egyaránt. Nézz körbe bátran a széles kínálatunkban!

Gyártó: Willow Tree
Sajnos nincs készleten
22.600 Ft
Gyártó: Willow Tree
2 db raktáron
24.500 Ft
Akcióból hátralévő idő
Gyártó: Harry Potter
1 db raktáron
49.400 Ft 19.900 Ft
Gyártó: Kloche
1 db raktáron
5.900 Ft

Ajándék férfiaknak

Szerettünk számára egy apró meglepetés is varázslatos emlékeztetőül szolgálhat, hiszen ez egy olyan ajándék, amely ikonikus lehet neki. A webáruházunkból is beszerezhető prémiumkategóriás ajándékok férfiaknak számos lehetőséggel szolgálnak. A minőségi darabok minden egyes darabja a nyugalmat, a szeretetet és az összetartozást jelképezi. Ezekkel az érzésekkel a férfiak is találkoztak már az életük során, ha más nem, a szüleik kapcsán. Éppen ezért a szobrok és figurák, gyertyák és könyvtámaszok kínálata rendkívül széles. 

 

Szobrok és figurák kínálata

A kis faragványok remek meglepetések lehetnek bárki számára. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, esetleg évfordulóról, szobrok és figurák férfiaknak is adhatóak. Ott van például a “Lányaim” gyártmány, amely a Willow Tree család tagja. Az intim hangulatú, kézzel készült darab szeretetet, közelséget és lelki gyógyulást közvetít. Ezt a szobrot az alkotó kétirányúnak tervezte, hiszen a lányok felnéznek az édesapjukra, míg a szülő örömmel tekint vissza rájuk. Ez jelképezi a jó apa-lánya kapcsolatot, amelyet a kölcsönösség tesz széppé.

A másik hasonló termékünk “Az én pasim” nevet viselő figura, amelyet szintén Susan Lordi alkotott meg. Mivel több kérés is érkezett a hölgyhöz, hogy tervezzen olyan szobrokat is, amelyek felnőtt férfit ábrázolnak, így ő ezt meg is valósította. Kedves ajándék lehet egymagában is, de összeállítható belőle egy családi csoport is akár. A választott terméket márkázott díszdobozban szállítjuk házhoz, amelyhez egy kis kártyát is mellékelünk. 

Könyvtámasz ajándékba

Rendelhető továbbá könyvtámasz is ajándékba, amelyből a készletünkben található Harry Potteres változat is. Ha a szerettünk rajongó, akkor egy varázslatos darab méltó dísze lehet a könyvespolca számára.

Vajon mi van elrejtve a kilencedik és a tizedik vágány között? Hát persze, hogy a 9 és ¾-ik vágány, ahol a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjai szállhatnak fel az intézménybe közlekedő Roxfort Expresszre. Ez a változat tehát tökéletes keretet adhat egy férfi számára a gyűjteményéhez. 

A könyvtámaszokat márkázott díszdobozban, eredeti formában szállítjuk házhoz. A termék eredetileg Angliából származik, így egy licencelt változatról van szó. Kell ennél több egy gyűjtő számára? 

Egyéb ajándék férfiaknak

Természetesen egyéb más apróságot is tartunk a virtuális polcainkon. Ott van például a Buddha figurás mécsestartó, amely egy rendkívül kelendő termékünk. Jó választás lehet egy kerékpáros szerszámkészlet is, amely segítségével a férfiak biztosan nyugodtabban indulnak majd útnak. Ahogy a multifunkciós kalapács is jó szolgálatot tehet a mindennapok során. 

Érdemes tehát körbenézni a választékunkban, ha ajándékot keresel egy férfi ismerősöd vagy szeretted számára!

 

Keresés